» Pärlans

Goaste kolorna jag har ätit i HELA mitt liv. Dock är det synd att de går på saftiga 120 kronor för 10 bitar. Men jag skulle vilja påstå att det är värt det. För oj vad dom är goda. Detta var alltså ett av köpen jag gjorde när jag var i Stockholm. Vi hade väldigt roligt, massor med shopping och avslutade lovet där perfekt. Huvudstaden lär få besök av oss inom kort igen.
 

» Vinterlandskap

För ungefär en månad sedan fotade jag dessa bilder, minus femton grader och en meter snö. Nu ett litet tag senare går inte lerpölarna längre att räkna och gräset sticker fram på sina stället. Det är plusgrader och vårfåglarna sjunger, inte för att det har något mig emot. Jag vill mer än gärna har vår, den är nämligen topp två på min årstidstopplista. Den hamnar såklart efter sommaren, som är oslagbar. Men på våren finns det så mycket som händer.
 
Solen värmer och blommorna kommer - tecken på att sommaren snart är här.
Jag, faster, flera i klassen, tremänningen och ponnyn fyller år. (Även fast jag bara längtar efter min egen)
Man kan dra på sig skinnjackan och conversen - feelings
All elak snö försvinner och man får ÄNTLIGEN se asfalt.
Man slipper frysa arslet av sig när man ska ut.
 

 

» I photoshop

 
Som jag nämnde tidigare så har Photoshop blivit min bästa vän och de första dagarna så satt jag nog mer framför datorn än vad jag sov. Jag prövade mig fram och letade tips över hela internet. Efter att ha kollat lite slog det mig att jag ville göra något konstigt djur. Ank-hunden fick bli min första patient för plastikoperation och den svartvota bilden är resultatet. För att vara första gången jag gjorde något dylikt är jag nöjd, det är ändå lite roligt att sitta och trixa.
 

» Det har hunnit bli vår

Det har hunnit bli vår, eller jag står i alla fall fast vi det. Eller jag hoppas på det för jag orkar inte med snön längre. Jag vill ha vår, varmt och kunna ha converse. Ingen jädra tjockjacka länge. I och med vår leder också gegga, regn och massa annat onödigt som man helst skulle vilja snabbspola igenom. Men trots det blir det en ganska skönt stämning på bild.
 

» Nyheter

Det bästa sättet att blogga på måste ju vara med en kopp varm oboy och marshmallows framför kaminen.
 
Headern och designen är bytta, precis som en omstart på denna blogg. Lite inlägg planeras och som det ser ut just nu kommer det komma närmare ett par inlägg per dag. Känns som jag är på gång igen och nu när allting ser så bra ut blir det mycket roligare. Föresten så gör jag gratis headers i Photoshop om någon vill beställa, mejla mig bara på amandis1999@hotmail.com
 

» Vad har hänt?

Cecilia Träff
 
Under tiden jag har varit borta har det hänt massvis, ändå känns det som om jag nyss slutade här. Ridningen rullar på som vanligt och det känns otroligt bra. Rummet har gjorts om lite och jag har börjat fotografera mer. Alldeles efter nyår kom jag i kontakt med en fotograf vid namn Cecilia och hon har fotat mig och hästarna ett par gånger. Vi har även pratat, redigerat och fotat och det är verkligen hur roligt som helst. Hon är en anledning till att jag har gått över till att fota i Raw och Photoshop har blivit min bästa vän.