» Lycka.

 

» Det bästa med mörket

Detta måste ju vara det bästa när man kommer hem klockan fyra, det är kolsvart och man släpper all stress. Bara sitta och dricka något gott, med ljus och bara vara .
 

» Lollo och Svassan

 

» Fotat i helgen

Sov över hos Lollo igår. Igår stack vi ut och fotade henne och Svassan och det blev väldigt fina bilder. Kanske kommer de upp här om jag får för henne. Men lite detaljbilder kommer i alla fall upp senare. Nu ska jag bara sätta mig och redigera dom.  
 

» Kort höst

Tycker att det var väldigt kort höst iår, löven föll av snabbt och det var inte alls roligt att fota. Det tog bara en vecka och poff var löven borta. Hann inte ens fota de vanliga - löv och färger bilderna. Besviken. Vi får hoppas att vintern har något bättre att bjuda på.

» M A T T E P R O V

 
Imorgon är det matteprov och jag har pluggat i princip hela kvällen. Så nu strutar jag i det och tänker varva ner, lägga mig i sängen och kolla på tv och bara släppa allt med skolan. Skönt att kunna koppla av ibland utan att tänka på skolan. Stressen hänger alltid över en, som ett tungt jädra moln som hela tiden slänger ut blixtar som säger "prestera". Det är nog det jobbigaste. Att man alltid vill prestera, måste lägga ner timmar för att prestera på den nivån man vill. Men nu blåser jag bort detta moln för en stund. Jag orkar inte med detta moln något mer idag. Så nu lämnar jag den, känner mig hyfsat nöjd med matten, och nu skiter jag i resten. Jag orkar inget mer. Så nu är det jädrigt skönt att lägga sig i sängen, ta det lugnt och släppa allt. Och veta att man ändå har lite koll på läget. Nu får vi se hur mycket blixtrar det kommer imorgon som säger "prestera". Men det får vi ta då.
 

» Frost

I lördags så tog jag mig ut i frosten för att fota lite. Frost kan bli så himla fint på bilder. Men i lördags hade jag tyvärr inte så mycket tid så det blev ingen direkt "pang-bild" men det blev några som i alla fall blev värda att visa. Och även på dessa bilder är det 85mm 1,8 som får leverera.
 

» Två svartvita

Satt och provade mig fram i redigeringen lite då jag i början inte blev som jag ville. Men jag tycker helt klart att båda dessa bilder passar bra i svartvit med ganska mycket kontrast. Jag tycker i alla fall om de båda, fotade vid lite olika tillfällen men med en liknande redigering så kändes de som om de skulle passa bra tillsammans.» Ute och fotat

Har precis varit ute och fotat. Bilderna kommer upp ikväll/imorgon. Ska till farmor och äta middag ikväll.

 

» Snööööö

Enda jag ser framemot med vintern är att fota. Speciellt runt jul, men massa ny snö och bara mysiga dagar och alla är så glada. Det är verkligen det bästa med vintern. Sedan är det skönt med alla ljusa bilder som man får på vintern. Sen är det ju lite mysigt att sitta framför en brasa, det måste jag ju erkänna.
 
 

» Detta är sommar.

 

» Pannacotta

Ja denna slår ni nog inte. Gud så god den var, vi är grymma på efterrätter.