» Svartvit - Agnes

Hittade en gammal bild som jag tog på Agnes för ett tag sedan :)

» Tävling i sammarbete med tvspelsweb.se och idiwa.se

Hej jag är nu med  i en tävling med tema regn.
Det passar ju bra nu när det spöregnar hemma :)
 

Man kan vinna en check på 300kr som får användas på flera grejor på hemsidorna idiwia.se och tvspelsweb.se

 

Grejorna jag vill ha OM jag vinner är ett skal med storbritaniens flagga på

http://www.idiwa.se/england-retro-skal-iphone-4-4s

och ett gråfilter ND8

http://www.tvspelsweb.se/grafilter-nd8-o52mm  

och en step-up ring

http://www.tvspelsweb.se/step-up-ring-52-62mm

 

Motivering: Jag vill vinna med denna bild därför att jag får känslan över att regnet i gjorde så att man inte kunde grilla (grillspaden) och jag gillar själva bilden med blöta hästar i bakgrunden och man ser hur det riktigt SPÖregnar! För man SER ju verkligen att det regnar på denna bild :)

Jag vill vinna domhär tre sakerna därför att sakerna till kameran (från tvspelsweb.se) för att jag behöver dom tills jag ska åka utomlands. Dels för att jag vill kunna ta bilder med lååång slutartid (Gråfiltret) och att jag ska kunna ha mina filter till båda obejktiven (ste-up ringen). Jag har länge velat haft dom här grejorna och det vore ju superroligt att få dom.

Sedan är ju skalet till mobilen en kul grej nu när jag fått en ny mobil :)

 

Nu sitter jag här och håller tummarna och hoppas på att jag vinner :)

 


» Jag är med i en tävling hos Eaphoto!

Jag är med i tävlingen sommar är i sammarbete med  http://tvspelsweb.se!
Om jag vinner vill jag vinna en reflexskärm http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-5-i-1-56cm
 
Tävlingen hittar du på bloggen http://eaphoto.blogg.se/ en direktlänk till fototävlingen hittar nu här http://eaphoto.blogg.se/2012/april/fototavling-i-samarbete-med-tvspelsweb.html
 
Min motivering till vraför jag vill vinna med denna bild är att jag tycker att denna bild är väldigt vacker och fin samtidigt som att den visar att det är sommar. Midsommarblomster finns en gång per år, när? På eller i närheten utav MIDSOMMAR. Ja, och sen finns det väl inte så många blommor på vintern.
 
Jag tycker att jag borde vinna denna reflexskärm därför att jag har enligt mig börjat fota på allvar. Jag har också börjat insett problemet med att fota i direktsolljus och skuggorna som då bildas. Därför skulle jag väldigt gärna vilja vinna denna fototävling så jag kanske kan få ännu bättre resultat på mina foton :)
 
/Amanda

» Splash - Syren

Foto: 19/6-12 - © Amanda
Utrustning: Nikon D3100 + 18-55mm + PolariseringsfilterGLÖM INTE FOTOTÄVLINGEN!


» Glad midsommar!!

Detta var några bilder jag fotade i Måndags (18/6-12). Ja just nu så är jag jätteföryld. Passar ju bra till midsommar och allt :p Idag ska vi iallafall ut med flotten, mamma,pappa, kusinerna, mormor, morfar och moster :) Vi ska äta lite mycket gott :) Ha en fortsatt bra dag :)

Blev inte så många för jag hade inte så mycket tid. Skulle vilja gå upp till vägen och fota igen. Få se vad jag hinner.


Det har bivit myckjet macro/blommbilder nu ett tag! Går det bra?!
Det var som förut då det var massor med hästbilder. Ska försöka variera mer.

KOMIHÅG FOTOTÄVLINGEN!

» Tävling i sammarbete med tvspelsweb.seNu ska vi starta en fototävling här på bloggen.
Du har chansen att vinna prylar från tvspelsweb.se för upp till 200kr.

REGLER FÖR ATT VARA MED:
• Du ska lägga upp en bild med temat SOMMAR på din blogg.
• På din blogg ska du länka till varan du vill vinna från tvspelsweb.se , detta inlägg och http://www.tvspelsweb.se/. (Annars räknas inte bidraget)
• Sedan skriver man en kommentar till detta inlägg med länken till sitt bidrag. I kommentaren måste namn, bloggadress coch mejl skrivas.
• Det är max ett bidrag per blogg.
• Sista anmälningsdagen är 3/7-2012 (alltså har ni två veckor på er)

VAD HÄNDER SEN?
• Efter alla har skickat in sina bilder väljer jag ut 5 st bidrag som man sedan får rösta på.
• I röstningen får man rösta på  max 1 bidrag.
• Man får bara rösta en gång.
• Man får rösta på sig själv!

När en vinnare har utsetts så kommer jag kontakta den via mejl och sedan kommer vinnaren att få sitt pris :)

Man får:
• Redigera bilden!


DETTA INLÄGG FÅR INTE KOMMENTERAS OM DET INTE HÖR TILL TÄVLINGN!

LYCKA TILL!

Följ min blogg med Bloglovin


UPPDATERING!:

Man får ha med 2 bilder i tävlingen!

» Fjäril - MotljusIgår när jag höll på att fota motljus ovh macro bilder så upptäckte jag denna fjäril som satt på ett hundkex. Jag Smög mig fram och hoppades på att hinna ta en bild i det underbara motljuset. Ja, det han jag. Mer än en. Fjärilen satt kvar hela tiden trots att jag var där med ojektivet och filtrena. Så det blev massor med fina bilder. Men ni får bara en nu. Jag redigerar mer ikväll men nu ska jag ut i det fina vädret :)


» Midsommarblomster - Motljusmacro


Det blir helt underbara bilder i motljus. Älskar domhär fyra bilderna :)

» Smörblommor - Motljus


Hej på er!
Igår var jag ute och fotade motljus/macrobilder. Blev väldigt många fina bilder.
Bland domhär tre Smörblommsbilderna är nog den första min favorit, tvåan och också fin om man bortser från pricken (solen).

Mer bilder kommer snart :)

» Motljus macro


Tog nyss bilder, kommer imorgon bitti"

» Macrofotografering - Tips

Vill du börja ta närbilder men vet inte vad som är bäst för dig och din plånbok?
Här kommer enkla tips som kanske hjälper dig att välja!
 
Mellanringar: Mellanringar funkar bra om man vill fota macrobilder. Jag har själv ingen vana av att dom efter som jag inte provat men jag VET att det funkar bra. Man kan ersätta ett macroobjektiv med mellanringar, det blir som ett budget alternativ.
Du monterar adaptrana på ditt objektiv och får då denna "macrofunktion"
 
Hur kommer det sig att macroringar funkar på detta sätt?
Efter som att du monterar mellanringarna mellan kamerahuset och objektiver (som på bilden) så blir det större mellanrum mellan kameranssensor och objektivet, det skapar då i sin tur en effekt som ett förstoringsglas.
Dock blir resultatet bättre och skarpare på ett objektiv med fast brännvidd (ex. 50mm) än t ex ett kitobjektiv. Så om man funderar på att köpa mellanringar så rekomenderas det på objektiv med fasta brännvidder.
 
Vart köper man sina mellanringar?
Dom flesta fotoaffärer säljer mellanringar. Jag tror inte att mediamerkt och sådana kedjor säljer. Butiker som är specialiserade på foto säljer med säkerhet mellan ringar. Man kan också hitta mellanringar via nätet, där är tvspelsweb.se en sida att köpa ifrån. Där kostar dom mellan 149 och 189;- (Var med i min fototävling så kanske du väljer mellanringar ifall du vinner!)
Bild lånad från kameravaskan.se
 
Fördelar:
* Du kan såkallade "macrobilder" med ett objektiv som inte är "gjort" för det.
 
Nackdelar:
* Du får inte så bra resultat med objektiv som ej har fast brännvidd.
 
 
 
Close-Up filter:
Close-Up filter är ett bra alternativ om du vill fota närbilder på exempelvis blommor. Jag äger själv 2st och dom fungerar utmärkt. Detta kan man också räkna som ett budget alternativ mot ett macroobjektiv.
 
Hur fungerar Close-Up filter?
Ett Close-Up filter är som ett vanligt filter som skruvas fast på filtergängan på objektivet. Men skillnaden mellan ex. ett UV-filter och ett Close-Up filter är att Close-Up filter ändrar kamerans närgräns, vilket gör att du kan komma närmare ditt objekt.
Det finns olika styrkor på Close-Up filter allt mellan +1 och +10, då kan även två stycken Close-Up filter monteras på varandra!
Med ett +10 så finns det risk att det kan bli lite brusiga bilder (fast inte störande) och det kan vara svårt att "hitta" motivet i din sökare. Med en sådan hög styrka MÅSTE du även gå nära ditt objektiv och är det en insekt finns det risk att det försvunnigt innan du hunnigt fått en bild. Men om man vill ha en närbild som är riktigt nära så kan +10 fungera utmärkt. :)
Detta kan du också vinna i min fototävling då ett Close-Up filter kostar mellan 79-159;- hso tvspelsweb.se.
Foto: Amanda - Photographyamandas.blogg.se
 
Övriga alternativ:
Sedan finns det ju även zoomobjektiv med macrofunktion. Det gör inte att du kan komma lika nära, det beror på närgränsen på det objektivet.
Sedan finns det ju också makroobjektiv, det är såklart värt att köpa ett sådant om man fokuserar sig mycket på närbildsfotografering. Jag antar att det blir lite ättre resultat med, men dom nämda alternativen funkar också väldigt bra :)
Bild lånad från Nikon.se
 
Hoppas detta hjälper er i era val:)
 
/AMANDA
 

» Snarifax

Jag tror han hette Snarifax. Men ändå väldifgt söt. Hästen står hos Agnes och Linnea. Bilden är fotad med Nikon D3100 + Tamron 70-300 datum: 12/6


» Farväl utslagna maskroser!!


» Tjejkväll


Då var middagen avklarad och jag är fortfarande proppmätt. Mamma, Faster och jag hade tjejmys medans pappa var i stockholm. Grillat med massor med goda tillbehöver och färska jordgubbar samt hallon till efterrätt. Ja och lite limeröra till. Mums så gott det var.

Lite nyhetssändning då ;)
• Min kamera väska har kommit nu, en Manfrotto Bella IV grön/blå. Ungefär samma storlek som den gammal men med mer flyttbara faack. Den gammla var ju trots allt minst 10 år ;)
• Min sladd till batterigreppet har gått sönder, inte så roligt. Vi ska se om det finns att köpa nya, annars får jag väl överleva.;)

♦ En snabb fråga, är ni intrerade av att ha en fototävling på bloggen? Med exklusiva priser? Då är det bara att besöka bloggen, för ju mer besökare jag har, desto större priser blir det :) Jag har en planerad men fototillbehör i potten. Så besök på ni så dyker det snart upp en tävling!

» Close-Up filter

Hej på er!
Nu hade jag tänkt dela med mig utav ett fototips. Det handlar om Close-Up filter.
Close-up filter är roliga att ha och utfyller stor funktion.
Jag har själv två stycken ett +4 samt ett +10.
Det finns mellan +1 och upp till +10 då +10 förkortar närgränsen mest.

Vad är ett Close-Up filter
Ett Close-Up filter förkortar objektivets närgräns kort sagt, det innebär att du kan gå närmare ditt objekt när du fotar. Om vi tar exempel på mitt 18-55mm objektiv har en närgräns på 0,45m i vanliga fall men med ett Clos-Up filter så förkortas den längden.
Ett Close-Up filter kan användas på vilket objektiv som helst bara man har rätt
filterstorlek som passar till sitt objektiv. Om man vill läsa om Close-Up filter så kan man gå in på denna sida http://kamerafilter.se/tag/close-up-filter/ som berättar lite mer. Förslaget av denna artikel kommer från http://www.tvspelsweb.se/ som säljer mängder utav olika filter. Om ni vill kolla på olika Close-Up filter så kan ni kolla på tevespelswebs filter, direktlänk dit är http://www.tvspelsweb.se/search.php?keyword=close-up+filter.


Vad kostar ett Close-Up filter?
Mina filter har jag köpt från http://www.tvspelsweb.se och jag tycker dom har snabb leverans och hög kavlite på varorna. Allt därifrån har också ett bra pris.

Ett close-up filter går på imellan 69;- och 159;- beroende på filter storlek och "styrka".
Detta filter har jag http://www.tvspelsweb.se/close-up4-filter-o52-mm till mitt 18-55mm objektiv och det funkar utmärkt.
Jag tycker att du ska köpa ett Close-Up filter till ditt objektiv för du kommer aldrig att ångra dig och det är väldigt roligt att ta macrobilder med det :)


Här är två exempel med/utav Close-Up filter. På dom nedersta bilderna har jag använt mig utav ett Close-Up filter +10.
Alla bilder är helt oredigerade.

Man kan fota ALLT med ett Close-Up filter.
Djur (som sitter still går bäst), spindelnär, blommor, bär , närbilder på natur. Ja allt :)

Jag föredrar alltså http://www.tvspelsweb.se/ som en bra sida för att köpa dina filter!

» Själporträtt


» We are young!


» Svar på kommentar

Hej!
Det var en fråga om hur jag kom så högt upp i luften på "dagens pangbild".

Svar: jag stod på Trolles bak och hoppade därifrån :)

Ps vill bara säga att det är roligt när ni kommenterar och frågar !! Fråga på ni, jag svarar så gärna. Ska jag köra en frågestund ?? :)


» Sagohästen


» Mular


» Dimma

Iförrgår när Agnes och jag satt nere vid sjön var det så häftig dimma så jag var tvungen att ta kort. :)


» Sagohästen Dugur


Så underbart vackra dom är Linnea & Dugur! Fotade dom igår och trots den lilla tiden vi hade på oss blev det över 1000 bilder. Fast då var det lite bilder på Agnes & Winnie också.

» .....

Haha, detta har jag gjort idag. Ni få inte se resultatet förens imorgon.
Ja ni kanske se en MULE, så ni kanske fattar vad det innebär.
Väldigt nöjd över resultatet :)

» Isabelle och Fuxen


» Dagen PANGBILD!

Foto: Agnes med min kamera
Jag är suddig jag vet, rolig jag vet :)


» Isabelle ♥ Fuxen #2


» Tips - redigeringssida

Bara ett litet snabbt tips, om du inte har något redigeringsprogram men vill redigera dina bilder så finns det en hemsida som heter picmonkey.com där du kan redigera dina bilder på webben. Det liknar picnik.com som dom nu har stängt ner.

En lite annorlunda redigering i programet. ↓» Sommarbete - Glada hästar !


» TAAAAAAAAAACK!

Tack så mycket, idag har vi höjt besöksrekordet med 7 läsare. Tack så mycket!

Då måste vi väl fira med en bild??


» Isabelle ♥ Fuxen


© Amanda - Photographyamandas.blogg.se

Det belv underbara bilder när jag fotade Isabelle och Fuxen igår!
Tycker inte ni? Tå svartvita bjuder jag på nu men det kommer komma mer idag/imorgon :)


» 📷

Hej på er!
Nu bloggar jag från mobilen !

Denna helg har varit super . Det är ju första helgen på sommarlovet, jag har fotar underbara foton på Isabelle och Fuxen och jag har köpt en ny kameraväska som kommer med faster på fredag :) jag köpte den på scandinaviafoto:)

Idag har jag fotat hästar när vi släppte dom på grönbete!
Bilder på det kommer ni få se när jag kommer hem för nu ska jag till stan :)


» Tips - Typsnitt från Dafont.com

Hej, hej!

Tänkte ge ett snabbt tips på att man kan ladda ner snygga och coola textsnitt från Dafont.com.

Har laddat hem några olika bara för att visa er.

Tycker "Canon" stilen är lite häftig, att man kan härma.

 
Om du inte vet hur man laddar ner typsnitt kolla på denna video som tovekjaerran.blogg.se gjort!


» Text


Ja nu har jag börjat skriva mitt namn lite snyggare, haha ;)
Jag använder mig utav 3 olika typsnitt (Pristna, Monotype Corsina, Arial) + en stämpel (hästen). Ganska snyggt va.
Iallafall gillar jag färgerna i bilden.

"Loggan" förstorad ↓ ( tryck på bilden för större resultat)

» best in the world and nobody can change that!


» Isabelle har tagit studeeenten, fy f*n vad hon är bra!

Hej på er!

Idag har jahg haft fullt upp, städat rummet, ridit två hästar och fotat Isabelle och Fuxen.

Isabelle har tagit studenten och då fotade jag henne i studentkläderna och så. Det blev superfina bilder. Jag håller på och redigera dom nu och snart förs dom in på ett USB och sedan ska hon få dom ;)


Bilderna blev sagoliika, lägger bara ut en bild efter som jag inte vet om jag får lägga ut dom "bra" får fråga henne ! Isabelle är ju så himla fin :)

» Tävlar hos Linnea!

Hejsan, jag är med och tävlar igen. Passa på du också.

Denna gång tävlar jag på http://linneaphoto.blogg.se om en grej för max 250kr från http://www.tvspelsweb.se/. Där vill jag vinna en reflexskärm på 110 cm http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-5-i-1-110cm-2a-sortering. Vill väldigt gärna ha en reflexskärm för att kunna lätta upp ljuset vilket är svårt nu.

Direktlänk till tävlingen http://linneaphoto.blogg.se/2012/june/fototavling-i-samarbete-med-tvspelswebse.html#comment 

Mitt bidrag:


» Rösta?

HEJ alla fina läsare!
Snälla gå in och rösta på mig på denhär länken http://unorman.wordpress.com/2012/06/04/finalisterna/
 så har jag chans att vinna en objektivmugg :)

Har ni något intrsesse för fototävling här på bloggen?


» Jag är med i en tävling, igen!


Hej, jag är med i en tävling med tema SOMMAR, detta är mitt bidrag. Jag menar hur många gånger på vintern ser du en geting sitta på en blomma?.
Jag tycker allafall bilden rent utav skriker sommar.
Tävlingen finns hos http://bilderbyalice.se och en direktlänk dit är http://bilderbyalice.se/2012/june/foto-tavling.html#comment.

Man kan i den tävlingen vinna en valfri sak för max 200kr hos http://www.tvspelsweb.se/.
Jag vill vinna en reflexskärm som finns på http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-silver-vit-56cm den är 56cm.
Det skulle underlätta mycket för mig när jag tar bilder :)


» Solens strålar


» Fototips

Hej på er!

Hade tänkt att ge er ett litet fototips.
Hoppas jag får ihop något bra ;´) Nu kör vi...


Jag tänkte ge er lite tips till att exponera landskapsbilder, i mitt fall dimma (bilder som visas i tidigare inlägg)

Under tiden jag tog mina dimmbilder så ändrades ljuset på himmlen lite efter som det var på kvällen ca. 23,00.
Jag fick prova olika exponeringar och hitta den som känndes rätt enligt min smak.
Jag hade tänkt att visa er 3 olika exponeringar och alla är just nu i ungefär samma ljusförhållanden.Denna bild (som ni ser) är tagen med en bländare på 3,5 vilket inte passar till landskaps fotografering efter som att man vid den typ av fotografering vill ha skärpa över hela bilden. Jag har en slutartid på 1/80 som är för kort för att få ett ljus i bilden. Jag hade också en ISO på 800 vilket ger ett brus i bilden som inte är så behagligt.


Här har jag sänkt slutartiden lite och får då en ljusare bild fast jag har fortfarande en ISO på 800 och det blir också brus i denna bild.


Och den sista bilden. Denna är redigerad det är dock inte dom andra. Men det ända som redigerats är Curves och kontrast. I denna bild har jag haft en bländare på 7,1 vilket gör att man får en "bred" fokus. Jag hade en slutartid på 1 sekund vilken gjorde bilden ljus och jag kundfe ha en ISO på 100 och i och med det så får jag inte så mycket brus i bilden.
Detta blev fototillfällets bästa bild...
» Dimma
Iförrgå var det så mycket dimma hemma så jag kunde inte motstå att fota det. Jag hann inte ta så många blder och den största bilden är min favorit. Dom andra blev inte så mycket att ha ;)

Foto: Nikon D3100 + 18-55mm
Redigering: Paint.NET


» Frukost ute i solen, första gången i år!

Nu har jag ju sommarlov och allt så jag vaknade vid 12.20 klev då upp och gick ut och satt mig och åt. Det är så jäkla varmt ute, skööönt.


Jag har massor med bilder som ska in på bloggen men har inte hunnigt ladda in dom :(.

Dom kommer antagligen ikväll/imorgon.

Vi hörs, nu ska jag gå ut till alla djuren ;)


» Nyinköpt


Extra batteri Nikon ENEL14


Starfilter x8 52mm


Motljusskygg 52mmClose-Up filter + 10 52mm


Uv filter 52mmClose Up filter + 4 52mm
Trådutlösare JJC LR 50cm.

Lite saker som kom hem idag ;)


» Skolavslutning...

...vem längtar inte till det??

Slutade 12,00 idag åkt hem och sedan åkte vi till kyrkan på kvällen för att ha våran "avslutning".
Förstår inte varför det ska vara tal och sånger och allt. Är det inte bara lättast att säga Hej, ha et bra sommarlov, HEJDÅ!?
Skulle gå väldigt mycket snabbare.


JAja, jag hade en vit klänning på mig, vita "ballerinaskor" , en fotlänk,  ett armband med ett kors på och 2 ringar(ofc). (Tryck på bilden för att se den större↓)


Tänkte också visa några porträttbilder på mina vackra kompisar.
 Sen en på mig med.


Lollo


Agnes


Amanda


Vi, (Agnes, Amanda , Lollo)

Älskar er tjejer!!

» :)

Mobil inlägg igen men jag har fått hem
Lite grejor på posten.
Berättar mer sen


» Vid havet...

Hej. Nu är jag vid havet med skolan:)
lite mobilbilder


» BLÅTT


Hej på er, idag kom jag hem typ 20 över 12. Slutade liksom (12) ¨å skönt. Så nu har jag hunnigt varit ute och fotat, fotade vid sjön. Såg att den fanns mycket blå "prylar" därnere så jag gjorde ett "blåtttema"!:)

» Sista skoldagen

Hej på er!
Idag är det sista skoldagen innan sommarlov!!!!
Jag sitter nu hos Lollo och bloggar från min IPhone. Ikväll ska vi till kyrkan:).Vi ska alldeles snart åka ut till havet med skolan :)


» Glad, gladare, gladast!

Hej på er. Idag är jag superglad.

* Imorgon blir det skolavslutning, :)
* Jag har fått en Iphone 4 :)
* Och jag är med som en utav finalisterna på denna länk: http://unorman.wordpress.com/2012/06/04/finalisterna/


Snälla alla mina fina läsare. Gå gärna in och rösta på mig ! :):):)

» H.A.P.P.Y.

Gud vad glad jag blir, idag 3/6-12 så blev det besökarrekord här på bloggen. Jag vill tacka varenda person som läser/kikarin på bloggen.

TACK (!!)


» Tryck F5..!

Så... Nu är Amandas header tillbaka, sorry att det dröjde innan jag hittade felet! ♥


» 120603

Hej på er alla! Loggade in idag och såg att statistiken var bra igår. Men, men!
Idag har jag hopptävlat båda ponnysarna 50cm. Mirran tävlade jag också 70cm med. Hon vägrade 2 gånger på 70banan men det var mitt fel för att jag stöttade inte upp henne så jätte mycket. Båda två nollade ppå 50cm och var superfina. tror det var första gången Mirran går igenom en bana felfritt, haha. Men det är ju bra efter som att förra ägaren sa "hon hoppar INTE".

Nu sitter jag och redigerar lite bilder från igår. Bla "Fade into the darkness" bilderna :)

Bjuder på en gammal bild, gillar färgerna i den :)» Fade into the darkness


Hej på er allesammans. Igår tog jag lite "mörker bilder". Tycker det blev häftig resultat. Det är roligt att leka lite med slutartider. Gillar bilden på mig, att bara mitt ansikte syns. Exponeringen blev också helt OK.


» Natur #2


» NaturJag bara älskar färgerna i dom här 2 bilderna.

» Nere vid sjön!


Fotade nere vid sjön igår. Så himla vackert. Såg även 14 kanadegäss var av 4 ungar.

» A, tack!

Atackerande fåglar.....

» FÖRLÅT

FÖRLÅT FÖR ATT DET ÄR NÅGOT FEL PÅ HEADERN. SKA FIXA DET SÅ SNART SOM MÖJLIGT. LOLLO SKA FÅ HJÄLPA MIG. ;) HOPPAS NI STÅR UT!


» Jag är med i en tävling!

Hej på er, jagg är med i en tävling på bloggen http://byyemelie.blogg.se där tävlar jag om en kamerarem från tvspelsweb.se.

Det är denna jag vill ha!↑. Länken till den är http://www.tvspelsweb.se/kamerarem-zebra.


Det är denna bild jag vill vinna med :) Temat var vår och denna bild får mig att känna att det är vår.


Jag tycker att jag ska vinna därför att jag har inte råd att köpa något objektiv eller något sådant så då vill jag "piffa upp" min kamera med en sådan fin rem. JAg tycker också dom är lite roliga att ha för dom ser ju bra ut. Och med ett ZEbra kamerarem så kommer jag ju att SE BRA :) hahaSidan som sponsrar tävlingen är http://www.tvspelsweb.se/ om du vill komma direkt till inlägget där tävlingen är går du in på http://byyemelie.blogg.se/2012/may/fototavling-i-samarbete-med-tvspelswebse.html#comment :)

» Blåbärsris!


» Hundkex!


Nu börjar det äntligen bli sommar och alla blommor börjar slå ut. Det blir första sommaren tillsammans med min systemkamera och det ser jag fram imot.

Tog idag kort på lite allt möjligt, bla hundkex som ni ser ovan. Gillar också spindelnätet som gjorde bilden "spännande".

Idag och imorgon kommer det komma upp massor med inlägg med massor med bilder, så håll utkik.

» Sursötan som bosatte sig i en tunna!


Hej på er allihopa!
Idag har jag varit hos Lollo sen vi slutade (13.00) Jossan följde också med. Vi började med att fota en sväng i en skog och sedan så snackade vi mest. Efter det åkte jag hem och åt middag innan det bar iväg ut för att rida. När jag sedan kom hem gick jag direkt ner till stranden vid mig och fotade. Så jag kom in 22.00 och nu sitter jag här och redigerar alla bilder.

Men här är bara 2 bilder på när jag fotade idag. Lite häftigt tycker jag att sursötan bosatte sig i tunnan.